ŠIOV Slovenské centrum cvičných firiem
ŠIOV Slovenské centrum cvičných firiem
Online služby

Navigačné menu

Preskočiť navigačné menu

Kontakt

Štátny inštitút odborného vzdelávania
Slovenské centrum cvičných firiem
Bellova 54/a
837 63 Bratislava

Pracovisko:
Stromová 9
831 01 Bratislava

www.siov.sk
Mobil: +421 911 469 691
E-mail: sccf@siov.sk

Hlavné menu > Aktuality

PEN Valentínsky obchodný týždeň 2022 - vyhodnotenie

22.02.2022
Cvičné firmy sa v dňoch 14. - 16. februára 2022 mali možnosť už druhý raz zúčastniť na online PEN Valentine´s Trading Week 2022. Organizátorom bol PEN Worldwide – svetové združenie cvičných firiem, partner Slovenského centra cvičných firiem.

Na podujatie sa prihlásilo celkom 14 krajín a to Belgicko, Bulharsko, Kanada, Česká republika, Nemecko, Maďarsko, Indonézia, Litva, Slovenská republika, Slovinsko, Španielsko, Švajčiarsko, Tunis a USA.

Do obchodovania sa zapojilo viac ako 40 vystavovateľov z 12 krajín. Do súťaže v kategórii „90 sekúnd vo výťahu“ sa naživo zapojilo 30 cvičných firiem z 10 krajín.

Sme veľmi radi, že sa do obchodovania, súťaže a ďalších sprievodných aktivít zapojili aj cvičné firmy zo všetkých kútov Slovenska: Splnené sny s. r. o., a SWEETS s. r. o. zo SOŠ podnikania zo Žiliny, ktoré sa zapojili do obchodovania.

Do súťaže „90 sekúnd vo výťahu“ sa prihlásili cvičné firmy Styling & Selling s. r. o. z OA Murgašova Poprad, Wine Time s. r. o. z OA Bolečkova Nitra a BeeLive s. r. o.  z OA I.. Karvaša z Bratislavy.


Štatistiky z celého podujatia s názvom  PEN Valentine´s week 2022 nájdete na YouTube.


Celkové vyhodnotenie podujatia na nájdete na stránke PEN Worldwide.


Nakoľko sa do súťaží a obchodovania zapojili CF z celého sveta, čas prezentácie na súťaži „90 sekúnd vo výťahu“ si stanovila cvičná firma v prihláške.

Záznam z vyhodnotenia súťaže si môžete pozrieť na YouTube.


Sme veľmi hrdí, že na treťom mieste sa umiestnila aj slovenská cvičná firma Styling & Selling s. r. o.  z OA Murgašova Poprad. Srdečne gratulujeme.

Podujatie PEN Valentínsky týždeň obchodovania 2022 bol zaujímavý aj pre hostí, teda pre všetkých učiteľov ale aj širokú verejnosť, lebo dal nahliadnuť do „svetovej kuchyne“ cvičných firiem.

Verím, že účasť  ale už aj samotné online prihlasovanie slovenských CF bolo pre žiakov veľkým zážitkom a prínosom v oblasti podnikateľského vzdelávania ale aj digitálnych zručností.

 


<< späť